Juraini RADIO

Wie is er live

Luister gezellig MEE

Waar wij te horen zijn

RadioGator.nl
nederlandseradio.nl
www.webradiotop50.nl
 RadioPlug.co.uk
Live Online Radio

Powered by JUKE

Gratis jingles

Radio SHOUTBox

Welkom beste bezoekers en luisteraars van Juraini Radio

 

Juraini Radio is dé radiozender van Echte Vriendenbureau. Vanuit verschillende dorpen/steden en landen maken wij heel veel mensen blij met onze muziek.

 

24 uur per dag, 7 dagen per week wordt er door Juraini zelf radio gemaakt op Juraini Radio.

Luister je mee?

 

Juraini Radio bestaat sinds 2019-2020 en wij doen er alles aan om jouw 24 uur per dag en 7 dag per week non stop lekker te vermaken met de lekkerste urban, latin en latijns-muziek.

 

Laat verder gerust een gezellig berichtje achter in onze gastenboek.

 

Wij wensen jullie veel luisterplezier naar 

Juraini Radio!

 

Met luisterende radio groet,

Juraini Ferary

Eigenaar/owner: DJ JURAINI
DJ Email: radio@juraini-ferary.nl

DJ Instagram: @jurainiradio

DJ Facebook: Juraini Radio

Vrijwilliger worden bij Juraini Radio

Juraini Radio is een wereldwijd vrijwilligersorganisatie die 24/7 jouw online internetradio verzorgt voor alle luisteraars van Juraini Radio, dat sinds 2 maart 2020 via een gratis streamingdienst uitzendt. Wij maken 24 uur per dag, 7 dagen per week non stop radio voor jongeren, jongvolwassenen en volwassenen om beide uit de randstad te bereiken. Wij draaien vooral urban muziek, latin en latijns-muziek als non stop muziek. En alles wat daar tussen zit.

 

Wij zijn altijd per direct opzoeken naar nieuwe vrijwilligers. Mocht je interesse hebben om onze omroep te versterken, stuur dan gerust even een mailtje naar: vrjwilligerswerk@jurainiradiofm.nl.

 

Tijdens een kennismakingsgesprek in de studio vertellen we je graag wat de specifieke eisen zijn. Een goede start is een goede beheersing van de Nederlandse taal en het leuk vinden om in een team te werken.

 

*Radiocoach- Radiocoach is iemand die verantwoordelijk is om Juraini Radio beter te maken.

 

*Station manager- Station manager is iemand die zakelijke dingen regelt voor Juraini Radio.

 

*Station secretariaat- Je bent als station secretaresse het eerste aanspreekpunt van de station manager. Je beheert de agenda van de station manager, en verzorgt dus zijn planning van dag tot dag.

 

*Radio DJ- Vind je het leuk om je eigen radioshow live vanuit onze studio / jou studio te presenteren, ben je een echte muziekliefhebber en ben je in het weekend of op doordeweekse dagen of avonden beschikbaar, laat het ons weten!

 

*Vlogger- Vind je het leuk om in Delft, Rijswijk Sion (RijswijkBuiten), Haaglanden, Westland, Zoetermeer, Rotterdam en Bollenstreek te gaan vloggen?! Laat het ons weten. Jullie kunnen dan de filmpjes door appen naar Juraini op de WhatsApp.

 

*Nieuwslezer/Itemlezer- Een nieuwslezer en/of itemlezer is iemand die op ons multimediaplatform tijdens een live-uitzending diverse actualiteiten in en rondom Delft, Rijswijk, Sion (RijswijkBuiten), Haaglanden, Westland voorleest. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitagenda.

 

*Media redactiemedewerker- De media redactiemedewerker maakt nieuwsbrieven van Juraini Paradise Radio, die online op de website zal verschijnen, maar is verantwoordelijk aan dezelfde taak.

 

*Vrijwilligerswerk coördinator- Een vrijwillig coördinator is iemand die verantwoordelijk is voor vrijwilligers aannemen en organiseren voor een vrijwilligersfeest

 

*Projectcoördinator- Een project coördinator is iemand die verantwoordelijk is voor de organisatie en uitvoering van evenementen en projecten, denk hierbij aan onze Juraini Radio Festival.

 

*Eventcoördinator- Een event coördinator is iemand die verantwoordelijk is voor de organisatie en uitvoering van evenementen, denk hierbij aan onze Juraini Radio Festival.

 

*Webshop- Een online winkel (webshop) om ervoor te zorgen dat diverse artikelen van Juraini Radio online kunnen worden verkocht.

 

*Fanclub leden- Een fanclub bestaat uit een aantal personen die samen één groep vormen. Deze groep bestaat vooral uit fans van een bepaalde persoonlijkheid en van Juraini Radio.

 

Juraini TV RadioBox- Voor onze 24 uur per dag, 7 dag per week Juraini TV RadioBox op YouTube ben jij verantwoordelijk voor de nieuwste videoclips.

 

Reageren kan nu hier

Overige nieuws

Wat is het weer van vandaag

Actuele verkeersinformatie met files en weg werkzaamheden

Bezoeker online

Maak promotie: Mail al je kennissen en vrienden

mail deze link!
Vul het emailadres van de ontvanger in:

Juraini Radio ook op de Online Radio Box app

Juraini Paradise Radio gemist

Radio Luisteren Juraini ParadiseFMJuraini ParadiseFM

Studio cam

Poll

Ik luister het meest naar dit station

Bekijk resultaten

Stem op ons

Juraini Paradise Radio krijgt ondersteuning van

Juraini Paradise Radio is een mediapartner van

We zijn overal te beluisteren in andere landen/steden/dorp

Maak een Gratis Website met JouwWeb