Startpagina » Artiesten

Zanger en entertainer John Medley, is geboren op 17 juni 1969 te ’s-Gravenhage. Hij is op 20 jarige leeftijd begonnen met zingen en had zijn debuut in het Haagse café “De Passepartout”. Daar trad hij op met het nummer “Daar aan de waterkant”.

In vele Haagse cafés kreeg John Medley bekendheid. Nu treedt hij met veel succes op o.a. in cafés, op bruiloften en bedrijfs- en studentenfeesten door het gehele land. In de loop der jaren heeft John Medley met diverse grote namen op het podium gestaan, zoals Grant & Forsyth, Tino Martin, Dries Roelvink, Wolter Kroes, Glennis Grace, Django Wagner, Monique Smit en Sugar Lee Hooper.

Lisette van der Ploeg is op 29 november 2004 in Leiderdorp geboren. Al op zeer jonge leeftijd begon Lisette thuis met zingen, gewoon meezingen met liedjes van K3. Het leukste vond ze altijd om op te treden in de huiskamer van haar ouders Sandra en Marcel en haar broertje Kasper.

Andre Pronk (Vlaardingen, 20 april 1973) is een Nederlands cabaretier, presentator, zanger en entertainer.


Pronks muziek carrière begon in 2006 nadat hij mee had gedaan aan de talentenjacht X Factor. Hij zong hier het nummer Wat ben je lelijk van dichtbij van Huub Hangop. Hierna kwam hij in contact met Robert Jensen en was hij jarenlang vaste gast bij Giel Beelen op 3FM. Al snel kreeg hij de bijnaam Koning van de Lach.


Pronk was als figurant te zien in onder meer een televisiecommercial van Remia. Als acteur speelde hij onder meer in De Prooi, Ramses, Sunny Side Up en Reünie. Ook was hij geregeld op televisie te zien tijdens de reconstructies in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Hij was daarnaast vaak te gast in het Vlaamse radioprogramma Studio Brussel. Ook is hij regelmatig actief bingodraaier.

Maak een Gratis Website met JouwWeb