Startpagina » Over onze Radio

Juraini Radio

Juraini Radio is jouw 24 uurs non stop online internetradio voor Nederland en Buitenland die via een gratis streamingdienst uitzendt. Juraini Radio is een vrijwilligersorganisatie die 24 uur en 7 dagen per week jouw online internetradio verzorgt voor alle luisteraars van Juraini Radio. Het station draait vooral urban muziek, latin en latijns-muziek.


De zender richt zich op alle jongeren, jongvolwassenen en volwassenen en werd in het bijzonder door; Juraini Ferary opgezet om jongeren uit de randstad te bereiken.

 

We maken bijzondere non stop muziek, waar Juraini Ferary een eigen verstandelijk beperking heeft en verder zijn beperking zeker niet in de weg laat staan.


Juraini TV RadioBox
Juraini TV RadioBox is het televisiekanaal voor de luisteraar en kijker. Via dit kanaal worden nieuwsvideo’s van Juraini TV RadioBox uitgezonden.

 

Jouw reportage op Juraini TV RadioBox
Organiseer je een evenement of heb je nieuws voor onze redactie waar onze cameramensen zeker bij moeten zijn? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op de site in te vullen. We kunnen niets beloven, maar we proberen met onze passie voor het lokale nieuws op zoveel mogelijk evenementen en nieuwsmomenten te zijn zodat we dit kunnen delen met de luisteraar en kijker. Op deze manier groeien we als grootste nieuwsplatform voor luisteraar en kijker nog verder door. Juraini TV RadioBox is televisie voor en door de luisteraar en kijker.

 

Juraini Radio maken we zelf

Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer en interviewen gasten.

 

Juraini Radio op locatie

Juraini Paradise Radio is nu ook te boeken op feesten en partijen. Wij zullen dan voor 120 euro op locatie komen om een disco te mogen verzorgen.